Logo CE Delft
CE Delft vervult al ruim 35 jaar een unieke en toonaangevende rol in het ontwikkelen van structurele oplossingen voor duurzaamheidsvraagstukken. CE Delft adviseert overheden, bedrijven en NGO’s op lokaal, nationaal, Europees en mondiaal niveau. We werken vanuit een eigen visie aan projecten op het gebied van verkeer, energie, economie en grondstoffen- en productieketens. We zijn kritisch, open en constructief. Onze drijfveer is de maatschappelijke waarde van ons werk. Ons werk heeft aantoonbaar veel invloed op de beleidsontwikkeling.

Om het werkveld Verkeer te versterken zoeken we een:

(Senior) Projectmedewerker milieubeleid verkeer


De sector Verkeer houdt zich vooral bezig met onderzoek en advies op het grensvlak transport, mobiliteit en milieu. Zo voeren we beleidsstudies uit, adviseren Europese en nationale overheden, schatten milieueffecten in van maatregelen, doen technische en economische analyses en ontwikkelen tools, modellen en factsheets. Het werkveld omvat zowel het personen- als goederenvervoer, en loopt van lucht- en scheepvaart tot wegverkeer. Ons werk richt zich actuele thema’s als elektrisch vervoer, carbon footprinting, emissienormen voor voertuigen, biobrandstoffen, prijsbeleid, stedelijke logistiek en verduurzaming van zeehavens.

We zoeken een collega met:

  • minimaal 4 jaar relevante werkervaring in onderzoek of consultancy op het gebied van verduurzaming van mobiliteit en/of transport en bewezen expertise in dit vakgebied;
  • een sterk analytisch vermogen en goede advies- en onderzoekvaardigheden met zowel kwantitatief als beleidsmatig inzicht;
  • uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk in Nederlands en Engels;
  • ervaring in projectmanagement en acquisitie en bij voorkeur een relevant netwerk
  • een afgeronde academische opleiding, bijvoorbeeld in een technische of economische richting;
  • een flexibele instelling: teamspeler.


Wat bieden we?

We bieden een goed salaris en grote vrijheid om je te ontwikkelen in een richting die bij je past. Dat gebeurt in een inspirerende omgeving met aansprekend werk op de raakvlakken tussen overheidsbeleid, politiek, bedrijfsleven en samenleving. Je komt in een team van inhoudelijk gedreven collega’s vanuit verschillende disciplines (techniek, economie en beleid), die ambitieus, open en naar buiten gericht zijn. Daarnaast biedt CE Delft een informele, niet-hiërarchische werksfeer, ondersteuning en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en een goed pakket arbeidsvoorwaarden.


Interesse?

Stuur vóór 22 januari 2017 een brief (per post of e-mail) met daarin duidelijk jouw motivatie en cv naar Lonneke Wielders, onze P&O coördinator. Het mailadres is pz@ce.nl. Ons postadres is Oude Delft 180, 2611 HH Delft.

Voor meer informatie over de functie of CE Delft kun je contact opnemen met Huib van Essen op tel. 015-2150150.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.