Logo CE Delft
CE Delft vervult al bijna 40 jaar een unieke en toonaangevende rol in het ontwikkelen van structurele oplossingen voor duurzaamheidsvraagstukken. CE Delft adviseert overheden, bedrijven en NGO’s op lokaal, nationaal, Europees en mondiaal niveau. We werken met veel enthousiasme aan vraagstukken op het gebied van energie, economie, verkeer en productieketens. We zijn kritisch, open en constructief en onze drijfveer is de maatschappelijke waarde van ons werk.

Om de sector Energie te versterken zoeken wij een talentvolle en ambitieuze:

PROJECTMEDEWERKER ENERGIE

De sector energie houdt zich bezig met allerlei vraagstukken op het gebied van de verduurzaming van de energievoorziening. We voeren studies en adviestrajecten uit voor de Nederlandse ministeries en lokale overheden, het bedrijfsleven, de Europese Commissie en milieuorganisaties. Projecten kenmerken zich door een relatief korte doorlooptijd, wat het werk divers maakt. Ons werk resulteert vaak in bondige helder geschreven adviesrapporten of in modellen en rekentools. Afhankelijk van je kennis en ervaring krijg je snel de verantwoordelijkheid zelfstandig onderdelen van projecten uit te voeren en kun je op termijn doorgroeien en zelfstandig projecten gaan leiden en acquireren.

Wij zoeken een collega met:

  • een afgeronde academische opleiding, bij voorkeur in een technische richting;
  • affiniteit voor vraagstukken rondom energie en de transitie naar een duurzame energievoorziening;
  • interesse in beleidsontwikkelingen op het gebied van energie, klimaatverandering en duurzaamheid, zowel nationaal als internationaal;
  • gevoel voor beleidsprocessen;
  • goede onderzoeksvaardigheden en een sterk analytisch vermogen;
  • zeer goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk in het Nederlands en Engels;
  • bij voorkeur enkele jaren relevante werkervaring;
  • het vermogen en de interesse om zich snel in te werken in nieuwe onderwerpen, en om soms zelfstandig maar meestal in teamverband te werken.


Wat bieden wij?

We bieden een goed salaris en grote vrijheid om je te ontwikkelen in een richting die bij je past. Dat gebeurt in een inspirerende omgeving met interessant en uitdagend werk op de raakvlakken tussen politiek, wetenschap, bedrijfsleven en samenleving, met inhoudelijk gedreven collega’s die graag sparren over inhoudelijke vraagstukken en die communicatief, open en naar buiten gericht zijn. Daarnaast biedt CE Delft een informele, niet-hiërarchische werksfeer, ondersteuning en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en een goed pakket arbeidsvoorwaarden.


Interesse?

Stuur een brief (per post of e-mail) met daarin duidelijk jouw motivatie en CV vóór 21 augustus juni naar Lonneke Wielders, onze coördinator P&O. Het mailadres is: pz@ce.nl. Ons postadres is: Oude Delft 180, 2611 HH Delft. Voor meer informatie over de functie of CE Delft kun je contact opnemen met Lonneke Wielders op tel. 015-2150150.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.