Logo CE Delft
CE Delft vervult al ruim 35 jaar een unieke en toonaangevende rol in het ontwikkelen van structurele oplossingen voor duurzaamheidsvraagstukken. CE Delft adviseert overheden, bedrijven en NGO’s op nationaal, Europees en mondiaal niveau. We werken vanuit een eigen visie aan vraagstukken op het gebied van voedsel, grondstoffen, energie en verkeer. We zijn kritisch, open en constructief. Onze drijfveer is de maatschappelijke waarde van ons werk.

Om de sector Ketenanalyse te versterken zoeken wij een:

(JUNIOR) ONDERZOEKER / ADVISEUR KETENANALYSE (LCA)

Ketenmanagement richt zich op het verduurzamen van productketens, van grondstof tot afvalstadium. Analyse van productketens speelt een belangrijke rol bij milieukundige en economische beslissingen van bedrijven en overheden. Ook NGO’s en consumenten willen vaak weten wat de milieu-impact van een bepaald product of dienst is. CE Delft voert voor al deze partijen hoogwaardige én praktische analyses uit. Op basis van onze analyses worden beleidskeuzes gemaakt bijvoorbeeld richting de circulaire economie.

In de markt is steeds meer vraag naar onze aanpak. Daarom zijn wij op zoek naar een systeemdenker met passie voor duurzaamheid. Gezien de vragen die we krijgen en de samenstelling van het team is ervaring met voedselanalyses een pré. Verder zoeken we iemand die snel kan schakelen, goed in een team kan werken en die denkt in oplossingen en kansen. Naast het rapporteren in rapporten bouwen we ook steeds vaker modellen, scenario’s en tools. Ervaring op dit punt is dus ook welkom.

Afhankelijk van je kennis en ervaring krijg je snel de verantwoordelijkheid om zelfstandig (delen van) projecten uit te voeren. Op termijn kun je doorgroeien en zelfstandig projecten gaan leiden en acquireren.

Wij zoeken een collega met:

  • aantoonbare affiniteit en ervaring met ketenonderzoek (LCA);
  • bij voorkeur ervaring met onderzoeken van voedselketens en systemen.
  • een afgeronde academische opleiding, in een natuurwetenschappelijke richting;
  • een sterk analytisch vermogen;
  • goede onderzoeksvaardigheden met zowel kwantitatief als beleidsmatig inzicht;
  • goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk in het Nederlands en Engels;
  • het vermogen om zich snel in te werken in nieuwe onderwerpen;
  • eigen ideeën en een creatieve instelling;
  • een zelfstandige instelling gekoppeld aan de nadrukkelijke wens te opereren in een team;
  • ervaring met LCA software als Simapro. Dit is een pré.


Wat bieden wij?

We bieden een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden en grote vrijheid om je te ontwikkelen in een richting die bij je past. Dat gebeurt in een inspirerende omgeving met leuk werk op de raakvlakken tussen bedrijfsleven, politiek en samenleving. Met inhoudelijk gedreven collega’s vanuit vele disciplines, die graag sparren over milieukundige vraagstukken en die communicatief, open en naar buiten gericht zijn. Daarnaast biedt CE Delft een informele, niet-hiërarchische werksfeer en ondersteuning en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling.


Interesse?

Stuur een brief (per post of e-mail) met daarin duidelijk jouw motivatie en CV vóór 6 juni naar Lonneke Wielders, onze coördinator P&O. Het mailadres is: pz@ce.nl. Ons postadres is: Oude Delft 180, 2611 HH Delft. Voor meer informatie over de functie of CE Delft kun je contact opnemen met Lonneke Wielders op tel. 015-2150150.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.