Logo CE Delft
CE Delft vervult al ruim 35 jaar een unieke en toonaangevende rol in het ontwikkelen van structurele oplossingen voor duurzaamheidsvraagstukken. CE Delft adviseert overheden, bedrijven en NGO’s op lokaal, nationaal, Europees en mondiaal niveau. We werken met veel enthousiasme aan vraagstukken op het gebied van energie, economie, verkeer en grondstoffen- en productieketens. We zijn kritisch, open en constructief en onze drijfveer is de maatschappelijke waarde van ons werk.

Om de sector energie te versterken zoeken we een:

(Junior) projectmedewerker Energie

De sector Energie houdt zich bezig met vraagstukken op het gebied van energie in de stedelijke omgeving, energievoorziening, biomassa en industrie. We voeren studies en adviestrajecten uit voor de Nederlandse gemeenten, ministeries en andere overheden, het bedrijfsleven en milieuorganisaties. Projecten kenmerken zich door een relatief korte doorlooptijd, wat het werk divers maakt en zowel een flexibele als een planmatige manier van werken vereist. Ons werk resulteert vaak in bondige helder geschreven adviesrapporten of in modellen en rekentools. Afhankelijk van je kennis en ervaring krijg je snel de verantwoordelijkheid zelfstandig onderdelen van projecten uit te voeren en kun je op termijn doorgroeien en zelfstandig projecten gaan leiden en acquireren.

We zoeken een collega met:

  • een afgeronde academische opleiding met aandacht voor techniek;
  • affiniteit met vraagstukken rondom energie en duurzaamheid en in het bijzonder in verduurzaming van de stedelijke gebouwde omgeving (verduurzaming van de warmte- en elektriciteitsvoorziening, maar ook afval- en transportvraagstukken);
  • interesse in beleidsontwikkelingen op het gebied van energie, klimaatverandering en duurzaamheid;
  • goede onderzoeksvaardigheden en een sterk analytisch vermogen;
  • goed ontwikkeld kwantitatief inzicht en ervaring met het ontwikkelen van (reken)modellen en het gestructureerd werken in grote spreadsheets (Excel);
  • ervaring met programmeren is een pre (bij voorkeur met VBA en/of GIS-databases);
  • goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk in het Nederlands en Engels;
  • het vermogen en de interesse om zich snel in te werken in nieuwe onderwerpen;
  • teamgeest en een creatieve instelling.


Wat bieden we?

We bieden een goed salaris en grote vrijheid om je te ontwikkelen in een richting die bij je past. Dat gebeurt in een inspirerende omgeving met interessant en uitdagend werk op de raakvlakken tussen politiek, bedrijfsleven, samenleving en wetenschap, met inhoudelijk gedreven collega’s die graag sparren over inhoudelijke vraagstukken en die communicatief, open en naar buiten gericht zijn. Daarnaast biedt CE Delft een informele, niet-hiërarchische werksfeer, ondersteuning en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en een goed pakket arbeidsvoorwaarden.


Interesse?

Stuur een brief (per post of e-mail) met daarin duidelijk jouw motivatie en CV vóór 9 januari 2017 naar Lonneke Wielders, onze P&O-coördinator. Het e-mailadres is pz@ce.nl. Ons postadres is Oude Delft 180, 2611 HH Delft.

Voor meer informatie over de functie of CE Delft kun je contact opnemen met Lonneke Wielders op tel. 015-2150150 of pz@ce.nlAcquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.