Logo CE Delft
CE Delft vervult al ruim 35 jaar een unieke en toonaangevende rol in het ontwikkelen van structurele oplossingen voor duurzaamheidsvraagstukken. CE Delft adviseert overheden, bedrijven en NGO’s op lokaal, nationaal, Europees en mondiaal niveau. We werken met veel enthousiasme aan vraagstukken op het gebied van energie, economie, verkeer en grondstoffen- en productieketens. We zijn kritisch, open en constructief en onze drijfveer is de maatschappelijke waarde van ons werk.

Om ons team te versterken zoeken we een:

DJANGO WEBONTWIKKELAAR


We zoeken daarom een collega met:
 • minimaal 2 jaar relevante werkervaring met:
  - het ontwikkelen van webapplicaties
  - Python en Django
  - HTML5, CSS3, JSON, Javascript en Git
  - Unix, Linux, shell scripting
 • ervaring met GIS en databases, dit is een pré;
 • een afgeronde HBO/WO-opleiding (of denkniveau), bij voorkeur ICT-gerelateerd;
 • ervaring met het zelfstandig uitvoeren van projecten;
 • een goed verantwoordelijkheidsgevoel en die kwaliteitsgericht is;
 • een sterk analytisch vermogen en uitstekende communicatieve vaardigheden zowel mondeling als schriftelijk in het Nederlands en Engels;
 • eigen ideeën en een creatieve instelling;
 • affiniteit met ons inhoudelijke werkveld, dit is een pré.

Wat bieden we?

Het gaat in eerste instantie om een functie voor een jaar. We bieden een goed salaris en grote vrijheid om je te ontwikkelen in een richting die bij je past. Dat gebeurt in een inspirerende omgeving met interessant en uitdagend werk op de raakvlakken tussen politiek, wetenschap, bedrijfsleven en samenleving, met inhoudelijk gedreven collega’s die graag sparren over inhoudelijke vraagstukken en die communicatief, open en naar buiten gericht zijn. Daarnaast biedt CE Delft een informele, niet-hiërarchische werksfeer, ondersteuning en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en een goed pakket arbeidsvoorwaarden.


Interesse?

Stuur een brief (per post of e-mail) met daarin duidelijk jouw motivatie en CV naar Lonneke Wielders, onze P&O-coördinator. Het e-mailadres is pz@ce.nl. Ons postadres is Oude Delft 180, 2611 HH Delft. Voor meer informatie over de functie of CE Delft kun je contact opnemen met Lonneke Wielders op tel. 015-2150150.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.