Logo CE Delft
CE Delft vervult al bijna 40 jaar een unieke en toonaangevende rol in het ontwikkelen van structurele oplossingen voor duurzaamheidsvraagstukken. Als (junior) Python/Django webdeveloper heb je de mogelijkheid om te werken in een inspirerende omgeving waarin je kan bijdragen aan een duurzame samenleving. Je zal, samen met een ervaren webdeveloper, onze onderzoekers en adviseurs ondersteunen bij het ontwikkelen van handzame analysetools en webapplicaties voor interne analyses en voor onze opdrachtgevers. Het werk van de onderzoekers en adviseurs ligt voornamelijk op het terrein van de energievoorziening, duurzame steden, industrie en duurzame brandstoffen. Dit werkveld is sterk in ontwikkeling en de vraag naar analysetools en webapplicaties neemt toe. CE Delft heeft een goede marktpositie bij gemeenten en provincies en we willen dit graag verder uitbreiden.

Om ons team te versterken zoeken we een:

(JUNIOR) PYTHON / DJANGO WEBDEVELOPER

We zoeken een collega met:

 • Kennis van:
  - het ontwikkelen van webapplicaties
  - Python en bij voorkeur ook Django
  - HTML5, CSS3, JSON, Javascript en Git
  - Unix, Linux, shell scripting
 • ervaring met GIS en databases, dit is een pré;
 • een afgeronde HBO/WO-opleiding (of denkniveau), bij voorkeur ICT-gerelateerd;
 • ervaring met het zelfstandig uitvoeren van projecten;
 • een goed verantwoordelijkheidsgevoel en die kwaliteitsgericht is;
 • een sterk analytisch vermogen en uitstekende communicatieve vaardigheden zowel mondeling als schriftelijk in het Nederlands en Engels;
 • eigen ideeën en een creatieve instelling;
 • affiniteit met ons inhoudelijke werkveld, dit is een pré.


Wat bieden we?

Het gaat in eerste instantie om een functie voor een jaar. We bieden een goed salaris en grote vrijheid om je te ontwikkelen in je vakgebied. Hierbij word je onder andere ondersteund door een ervaren webdeveloper en zijn er opleidingsmogelijkheden om je bijvoorbeeld verder te bekwamen in Django mocht dat nodig zijn. Je werkt in een inspirerende omgeving met interessant en uitdagend werk op het gebied van duurzaamheid met inhoudelijk gedreven collega’s die communicatief, open en naar buiten gericht zijn. Daarnaast biedt CE Delft een informele, niet-hiërarchische werksfeer met veel aandacht voor een goede werk-privé balans.


Interesse?

Stuur een brief (per post of e-mail) met daarin duidelijk jouw motivatie en CV naar Lonneke Wielders, onze P&O-coördinator. Het e-mailadres is pz@ce.nl. Ons postadres is Oude Delft 180, 2611 HH Delft. 

Voor meer informatie over de functie of CE Delft kun je contact opnemen met Jaco Blommerde op tel. 015-2150150.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.