Logo CE Delft
CE Delft vervult al ruim 35 jaar een unieke en toonaangevende rol in het ontwikkelen van structurele oplossingen voor duurzaamheidsvraagstukken. CE Delft adviseert overheden, bedrijven en NGO’s op lokaal, nationaal, Europees en mondiaal niveau. We werken met veel enthousiasme aan vraagstukken op het gebied van energie, economie, verkeer en grondstoffen- en productieketens. We zijn kritisch, open en constructief en onze drijfveer is de maatschappelijke waarde van ons werk.

Om de sector Energie te versterken zoeken we een:

SENIOR CONSULTANT DUURZAME STEDEN

De sector Energie houdt zich bezig met de energievoorziening, duurzame steden, industrie en duurzame brandstoffen. Om ons team te versterken zoeken we voor ons werkveld duurzame steden een ervaren consultant die gemeenten kan ondersteunen bij de opgave om een duurzame stad te worden, met alle facetten die daarbij horen (duurzame energievoorziening, transport, afval, etc.) Dit werkveld is sterk in ontwikkeling, CE Delft heeft een goede marktpositie bij gemeenten en provincies en we willen dit graag verder uitbreiden.

Wij zoeken daarom een collega met:

  • minimaal 5 jaar ervaring met onderzoek en/of advies op het vlak van de energievoorziening en nationaal energiebeleid (ervaring op het gebied van gemeentelijk energiebeleid en duurzame steden is een pre);
  • een goed ontwikkeld gevoel voor politiek/bestuurlijke verhoudingen;
  • een afgeronde academische opleiding, bij voorkeur in een exacte richting;
  • ervaring met het leiden van projecten en zelfstandig doen van acquisities;
  • het vermogen om zelfstandig een netwerk op en uit te bouwen;
  • een sterk analytisch vermogen en uitstekende communicatieve vaardigheden zowel mondeling als schriftelijk in het Nederlands en Engels;
  • eigen ideeën en een creatieve instelling.


Wat bieden we?

We bieden een goed salaris en grote vrijheid om je te ontwikkelen in een richting die bij je past. Dat gebeurt in een inspirerende omgeving met interessant en uitdagend werk op de raakvlakken tussen politiek, wetenschap, bedrijfsleven en samenleving, met inhoudelijk gedreven collega’s die graag sparren over inhoudelijke vraagstukken en die communicatief, open en naar buiten gericht zijn. Daarnaast biedt CE Delft een informele, niet-hiërarchische werksfeer, ondersteuning en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en een goed pakket arbeidsvoorwaarden.


Interesse?

Stuur een brief (per post of e-mail) met daarin duidelijk jouw motivatie en CV vóór 30 januari 2017 naar Lonneke Wielders, onze coördinator P&O. Het mailadres is: pz@ce.nl. Ons postadres is: Oude Delft 180, 2611 HH Delft.
Voor meer informatie over de functie of CE Delft kun je contact opnemen met Lonneke Wielders via tel. 015-2150150 of pz@ce.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.