Vacature Junior projectmedewerker Duurzame Steden

CE Delft vervult al 40 jaar een unieke en toonaangevende rol in het ontwikkelen van structurele oplossingen voor duurzaamheidsvraagstukken. CE Delft adviseert overheden, bedrijven en NGO’s op lokaal, nationaal, Europees en mondiaal niveau. We werken met veel enthousiasme aan vraagstukken op het gebied van energie, economie, verkeer en grondstoffen- en productieketens. We zijn kritisch, open en constructief en onze drijfveer is de maatschappelijke waarde van ons werk.

Om de groep Duurzame Steden te versterken zoeken we een:

Junior projectmedewerker Duurzame Steden

Deze groep houdt zich bezig met vraagstukken op het gebied van energie in de stedelijke omgeving. We voeren studies en adviestrajecten uit voor de Nederlandse gemeenten, ministeries en andere overheden, het bedrijfsleven en milieuorganisaties. Projecten kenmerken zich door een relatief korte doorlooptijd, wat het werk divers maakt en zowel een flexibele als een planmatige manier van werken vereist. Ons werk resulteert vaak in bondige helder geschreven adviesrapporten, presentaties en workshops of in modellen en rekentools. Afhankelijk van je kennis en ervaring krijg je snel de verantwoordelijkheid zelfstandig onderdelen van projecten uit te voeren en kun je op termijn doorgroeien en zelfstandig projecten gaan leiden en acquireren.

We zoeken een collega met:

  • een afgeronde academische opleiding met aandacht voor techniek;
  • ervaringen en/of affiniteit met vraagstukken rondom energie en duurzaamheid en in het bijzonder in verduurzaming van de stedelijke gebouwde omgeving (warmte- en elektriciteitsvoorziening);
  • goede onderzoeksvaardigheden en een sterk analytisch vermogen;
  • goed ontwikkeld kwantitatief inzicht en affiniteit met werken met (reken)modellen en het gestructureerd werken in grote spreadsheets (Excel);
  • ervaring met het uitvoeren van analyses in geo-informatiesystemen (QGIS of ArcGIS);
  • goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk in het Nederlands en Engels;
  • in staat zelfstandig werkzaamheden uit te voeren binnen een team;
  • het vermogen en de interesse om zich snel in te werken in nieuwe onderwerpen;
  • teamgeest en een creatieve instelling.

Wat bieden we?
We bieden een goed salaris en grote vrijheid om je te ontwikkelen in een richting die bij je past. Dat gebeurt in een inspirerende omgeving met interessant en uitdagend werk op de raakvlakken tussen politiek, bedrijfsleven, samenleving en wetenschap, met inhoudelijk gedreven collega’s die graag sparren over inhoudelijke vraagstukken en die communicatief, open en naar buiten gericht zijn.
Daarnaast biedt CE Delft een informele, niet-hiërarchische werksfeer, ondersteuning en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en een goed pakket arbeidsvoorwaarden.

Interesse?
Stuur een brief (per post of e-mail) met daarin duidelijk jouw motivatie en CV vóór 15 april 2019 naar Lonneke Wielders, onze P&O-coördinator.

Het e-mailadres is pz@ce.nl. Ons postadres is Oude Delft 180, 2611 HH Delft.

Voor meer informatie over de functie of CE Delft kun je contact opnemen met Lonneke Wielders op tel. 015-2150150.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.