Vacature Senior-consultant Duurzame Stedelijke Mobiliteit

CE Delft vervult al 40 jaar een unieke en toonaangevende rol in het ontwikkelen van structurele oplossingen voor duurzaamheidsvraagstukken op het gebied van verkeer, energie, economie en grondstoffen- en productieketens. CE Delft adviseert overheden, bedrijven en NGO’s op lokaal, nationaal, Europees en mondiaal niveau. De sector Mobiliteit en Transport houdt zich vooral bezig met onderzoek en advies op het grensvlak van mobiliteit en milieu. Het werkveld omvat zowel het personen- als goederenvervoer, en loopt van lucht- en scheepvaart tot wegverkeer. Ons werk raakt aan actuele thema’s zoals klimaat, luchtkwaliteit, biobrandstoffen, elektrisch rijden en de autobelastingen.

Om het werkveld Verkeer te versterken zoeken we een ervaren en ambitieuze:
Senior-consultant Duurzame Stedelijke Mobiliteit

Op het gebied van Duurzame Stedelijke mobiliteit adviseren wij overheden, bedrijven en NGO’s over het verminderen van de milieu-impact van mobiliteit in steden en regio’s en over hoe lokale partijen vorm kunnen geven aan het klimaatbeleid. We voeren beleids- en adviesstudies uit, doen effectinschattingen, technische en economische analyses en ontwikkelen tools, modellen en factsheets.

We zoeken een nieuwe collega met:

  • minimaal 5 jaar relevante werkervaring in consultancy op het gebied van verduurzaming van stedelijk mobiliteitsbeleid;
  • bewezen acquisitievaardigheden en een relevant netwerk;
  • uitgebreide ervaring op het gebied van projectmanagement: in staat om complexe onderzoeks- en adviesprojecten te leiden in een politiek-bestuurlijke context;
  • uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk in Nederlands en Engels;
  • een sterk analytisch vermogen en goede advies- en onderzoekvaardigheden met zowel kwantitatief als beleidsmatig inzicht;
  • een afgeronde academische opleiding, bijvoorbeeld in een technische of economische richting;
  • een flexibele instelling: teamspeler.

Wat bieden we?
We bieden een goed salaris en grote vrijheid om je te ontwikkelen in een richting die bij je past. Dat gebeurt in een inspirerende omgeving met aansprekend werk op de raakvlakken tussen overheidsbeleid, politiek, bedrijfsleven en samenleving. Je komt in een team van inhoudelijk gedreven collega’s vanuit verschillende disciplines (techniek, economie en beleid), die ambitieus, open en naar buiten gericht zijn. Daarnaast biedt CE Delft een informele, niet-hiërarchische werksfeer, ondersteuning en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en een goed pakket arbeidsvoorwaarden.

Interesse?
Stuur vóór 20 mei 2019 een brief (per post of e-mail) met daarin duidelijk jouw motivatie en CV naar Lonneke Wielders, onze P&O coördinator. Het mailadres is pz@ce.nl. Ons postadres is Oude Delft 180, 2611 HH Delft.

Voor meer informatie over de functie of CE Delft kun je contact opnemen met Lonneke Wielders op 015-2150150 of pz@ce.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.