Maarten 't Hoen, projectmedewerker Verkeer en vervoer
"Het leuke aan werken bij CE Delft is dat er veel verschillende interessante onderwerpen voorbij komen. Van biobrandstoffen tot kosten en baten van een weguitbreiding of efficiencyverbetering bij de scheepvaart. Het is uitdagend om resultaatgericht te werken en ik heb erg leuke collega’s. Bovendien is werken bij CE Delft erg flexibel. Je krijgt veel eigen verantwoordelijkheid en uiteindelijk gaat het erom dat er goed onderzoek ligt."

 

Bettina Kampman, sectorleider Energie
"Ik werk inmiddels sinds 1999 bij CE Delft, en nog steeds met veel plezier. Ik heb me in die jaren kunnen ontwikkelen van projectmedewerker tot sectorleider. Het is afwisselend werk, en je krijgt volop de kans om je eigen werkveld vorm te geven. Het is ontzettend leuk om met een groep enthousiaste collega’s en klanten samen te werken aan de ontwikkeling van een duurzame samenleving. Zeker nu er zoveel verandert op energiegebied, dat levert hele mooie onderzoeks- en adviesopdrachten op."

 

Huib van Essen, manager Verkeer en vervoer
"Ik werk sinds 2002 met veel plezier bij CE Delft. Het is de perfecte combinatie van veel vrijheid én veel verantwoordelijkheid. Het is inspirerend om met zeer betrokken, oprecht nieuwsgierige en slimme collega's te werken aan cruciale vraagstukken van deze tijd. Ook de internationale dimensie en de vele contacten met beleidsmakers bij de overheid, het bedrijfsleven en NGO's maken het iedere dag weer boeiend."

 

Ellen Vanhamme, secretaresse

"Ik werk op het secretariaat en daarnaast ondersteun ik onze persvoorlichter. Het mooie vind ik dat je bij CE Delft de kans krijgt om te leren, jezelf te ontwikkelen en te groeien in je werk. Hierdoor kun je kansen voor jezelf creëren en dat spreekt me enorm aan. Iedere dag is anders, uitdagend en afwisselend. Dat maakt werken hier zo leuk. En ook belangrijk: het kleine en gezellige team. De mensen, de sfeer, korte lijnen, open communicatie; ik voel me erg op mijn gemak."